Massages

Urvashi's Beauty Parlour staat bekend om haar massages. Diepe stevige massages die alle knopen in het lichaam verwijderen en zorgen dat de cliënt helemaal los komt van o.a. vastzittende nek en schouders, stijve benen en allerlei klachten die te maken hebben met blokkades van spieren, pezen en gewrichten.

Wij werken samen met een geregistreerd therapeut, indien uw klachten meer naar de medische kant gaan sturen wij u door naar de therapeut alwaar u de massages vergoed kunt krijgen bij uw ziektekostenverzekeraar. Bij alle massages werken wij met warme plantaardige olïen, wij maken gebruik van de Jade Steen, Aromatherapie en masseren wij de Reflexzones standaard.

De Jade Steen is een hulpmiddel gemaakt van Jade die tussen de pezen en allerlei kleine plekken in het lichaam kan masseren waar vingers te groot zijn.

NIEUW! Hoofdmassage 30 tot 40 minuten
Een therapeutische massage waarbij het hoofd, nek en oren diep worden gemasseerd,om blokkades op te hefffen. Helpt nieuwe haarfollikels stimuleren,zorgt voor dikker, steviger haar en ontlading van stress. Helpt bij haaruitval,migraine en allergie
 € 35,00
Lichaamsmassage 90 min
€ 65,00
Rug nek schouder massage 40 min
Een massage waarbij we het hoofd, de nek, de schouders en armen diep masseren om de blokkades te verwijderen en de doorbloeding te bevorderen.
€ 35,00
Voetreflexmassage 45 min
Een heerlijke massage voor de voeten. De voeten gaan eerst uitgebreid een voetenbad in met heerlijke ontspannende olïen, daarna worden ze uitgebreid gemasseerd.
€ 35,00
Handreflexmassage
Een massage voor de handen, goed voor de verzorging en de doorbloeding van uw handen. Een must als u “jonge” handen wilt blijven houden!
€ 16,50
Kruidenstempel massage
Een heerlijke massage met een warme kruidenbuideltje die ervoor zorgt dat verschillende kruiden diep in de huid/spieren doordringen, zodat de massage nog dagenlang blijft doorwerken en de doorbloeding stevig wordt bevorderd.
€ 55,00